lauantai 14. maaliskuuta 2009

Elämän pieniä iloja...

Ajattelin nyt hieman kertoa, mitkä asiat täällä saattavat saada sinut todella iloiseksi ja päiväsi paranemaan!Aina niitä ei huomaa tai ymmärrä, mutta pikku hiljaa niitä alkaa arvostamaan...!

1. Kun ostat patongin kulmaleipomosta ja kättäsi miltei polttaa kun patonki on niin uunituore! Ja vielä kotiin päästyäsikin voi sulaa sen päälle... Nam:P

2. Saat mukavaa asiakaspalvelua! Täällä sitä oppii todella arvostamaan, kun joku palvelee sinua iloisesti hymyillen, ja aidosti kiinnostuneena takkivalinnastasi.

3. Aamulla kun heräät näet, että aurinko paistaa ulkona! Tuntuu, että Pariisissa on satanut vähintäänkin joka toinen päivä, ja niinä toisina päivinä, ei tosiaan ole aurinkopäivä... joten ne harvat päivät kun aurinko pilkahtaa, saavat kyllä hymyn naamalle:) Tämä tilanne on esimerkiksi juuri nyt! Ihanaa lähteä lenkkeilemään aurinkoiseen Pariisiin!

4. Huomaat jälleen kerran eksyneesi kaupunkiin ja harhailevasi hiljakseen pitkin ihania katuja. Ymmärtäessäni tämän asian ihanuuden, olen viime aikoina kotoa lähtiessäni ajatellutkin lähteväni "eksymään". Tarkoituksena hukkua Pariisiin, sillä aina löytää kotiin takaisin. Eksyminen on vain aivan ihanaa täällä, paniikkia ei tarvita, kunhan vain kävelee ja ihmettelee.

5. Se, että osaat ensimmäisen kerran vastata yhteen näistä lukemattomista ohikulkijoiden kysymyksistä, missä jokin paikka sijaitsee. Niin maantieteellisesti, kuin kielellisestikin. Sitä tuntee ehkä jopa jo asuvansa täällä!

Pitää vain ymmärtää nauttia näistä asioista!

Pientä avautumista vielä tästä blogeilusta. Välillä vähän tuntuu, ettei kukaan käy lukemassa tätä. Vähän väliä kuitenkin joku mainitsee asiasta, kuten eilen sisko sanoi käyvänsä tarkistamassa blogin joka päivä uutisten ohessa. Iski kamalat omantunnon tuskat! Kuinka monta kertaa olenkaan tuottanut pettymyksen siskolle?! Tässä vaiheessa asiat kun eivät enää omaa itseäni niin paljon ihmetytä, joten jollain tavalla tullut myös hankalempaa miettiä mistä kukaan haluaisi kuulla. Ajattelinkin näin ihan tässä ehdottaa, että jos joku, joka tätä lukee, on kiinnostunut kuulemaan jostain tietystä asiasta, niin kertokaa! Helpottaa minunkin tuntoani, etten pelkästään siskolle kirjoita...;) Ja loppuun lisäääää photoja!


2 kommenttia:

  1. Oon käynyt lukemassa blogiasi säänöllisesti, mutta en oo päässy kommentoimaan, kun loin oman 'yritelmäni' vasta tänään.

    Ihan kivoja juttuja, tekis itelläkin mieli:)

    VastaaPoista
  2. Luetaan, luetaan; piti oikein kirjautuakin että pääsee kommentoimaan..! Täytyy harrastaa mielikuvamatkailua kun ei itse pääse minnekään. Ossi lähtee perjantaina pariisiin.. oi jospa oisin saanut olla mukana..! :(

    VastaaPoista