sunnuntai 13. syyskuuta 2009

Syysterveisiä!

Hei taasen, Pariisissa kaikki kuten ennenkin! Eli elossa ollaan töissä käydään ja edelleenkin juomme viiniä. Näin yksinkertaisuudessaan... Mutta uutisiakin löytyy ainakin jossakin määrin. Eli niille jotka eivät tätä tähän mennessä tienneet, niin olen kuumeisesti ollut etsimässä uutta työpaikkaa. Ja näillä näkymin kova sormien ristiminen alkaa vihdoinkin tuottamaan tulosta! Eli ensi viikolle tiedossa kaksi työhaastattelua ja jo yksi kokeilupäivä, Pariisin "putiikkiparatiisissa" Maraisilla sijaitsevissa putiikeissa. Ja nämähän eivät ole enää ihan samaa sarjaa kuin Mango ja Zara ym, vaan näitä haastatteluja kannattaa jo jännittääkin. Puhutaan hintatasosta, jossa mekko halvimmillaan voi olla noin 250euroa. Eli ostoksille ei juuri päästä edes henkilökuntaalennuksienkaan jälkeen. Mutta tant pis! Sitäkin siistimpää! Eli odotan todellakin innolla tuloksia näistä. Koitan olla innostumatta liikaa, sillä nämähän ovat vasta haastatteluja, mutta kuitenkin on niin "siistii"! Mutta toivotaan parasta ja ei innostuta liikaa... (mitenköhän se nyt sit onnistuukaan...)

Mutta tosiaan, siis olen vihdoinkin palannut takaisin 2000-luvulle ja päässyt takaisin Internetin ihmeelliseen maailmaan, eli siis saanut netin kotiin. Nyt minua voi siis jopa joskus tavoittaakin esimerkiksi Skypen tai Messengerin välityksellä. Internetin mukana saa täällä oikeuden soittaa omalla lankapuhelimellaan kaikkiin Euroopan lankapuhelimiin ja aika moniin muihinkin. Harmi vaan kun Suomi on jo siirtynyt 3000-luvulle tämän asian puitteissa ja ainoa lankapuhelin johon voin Suomeen soittaa, on äitin työnumero. Että ei hätää äiti että saat enää rauhassa tehdä töitä, kun kerran ilmasiksi saa soittaa niin sitähän sit soitellaan! No ei vaines, vielä tähän mennessä en ole itselleni sitä lankapuhelinta hommannut, mutta harkinnan alla se tässä on.

Jaaa, mitäs muuta sitten... No loppuun voisin tuikata muutaman muistokuvan Lupsaultin viikonlopulta, nyt kun ne koneelta jo löytyvät. Oikeestaan ei ihan muutama, vaan vähän useampi... Päätelkää Itse mitä kuvissa tapahtuu, nyt nukuttaa liikaa, että jaksaisin ne kaikki tekstittää! Hyvää yötä ja hauskaa uutta viikkoa kaikille!



























Ei kommentteja:

Lähetä kommentti