sunnuntai 9. elokuuta 2009

Pariisista Annuli moi!!

Hellou, täällä Pariisi pitkästä aikaa! Johtuen kenties suuresta Internetin puutteesta. Elossa kuitenkin edelleen, liikaa asioita vain säädettävänä. Kamalan paljon olen saanut kyselyjä (enimmäkseen äitiltä), että missä sitä nyt asutaan, joten tarkoituksena OLI aloittaa heti alkuunsa pienellä kuvakierroksella kompaktiin huoneistooni. Kuitenkin, teknisistä ongelmista johtuen, tämä tapahtuma lyykkääntyy edelleenkin kirkkaaseen tulevaisuuteen.

Mutta suurin uutinen tällä hetkellä, jonka kaikki jokseenkin jo tietänevätkin, on että OLEN TULOSSA SUOMEEN!(viikoksi). Eli 26. tätä kuluvaa kuukauttamme, saavun Suomen kamaralle, ja Jyväskylään korkeuksille luulen saapuvani joskus illan myötä. Jotenka siten kaikki Jyväskylään silloin!! Tällä hetkellä tuntuu vielä erittäin kaukaiselta ja oudolta, että olen todella tulossa Suomeen. Liian hyvältä:)

Muutoin elämä täällä on jatkunut jokseenkin samaan malliin kuin aina ennenkin. Töissä ja vapaalla, ensi viikonloppuna tiedossa olisi mitä luultavimmin etelän reissu, jossakin Ranskan sisällä. Tarkoitus olisi lähteä roadtrippeilemään perjantai-iltana ja palatan maanantaina-tiistai yönä. Toivottavasti matka toteutuu suunnitelmien mukaan! Työtä olen taas hakemassa, semiaktiivisesti, nyt kun tiedossa on Suomen reissu hankaloittaa se hieman työnhakua, kun täytyy heti ensimmäisenä kertoa lomaloivomuksesta. Tästä johtuen siis "semi"aktiivisuuteni.

Koti alkaa olemaan jokseenkin mallillaan, joitakin asioita se odottaa vielä innolla saavansa tuliaisiksi Suomesta, sekä Internetiä se kaipaa kuten minäkin. Nähtäväksi jää, saako sitä koskaan kukaan aikaisiksi hommata.

Ensi kerralla koitan edelleen saada niitä kuvia aikaisiksi... Jos vaikka olisi tekniikkakin myötä. Hyviä unia Suomeen!! Bisous!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti