torstai 4. kesäkuuta 2009

Heissan vei!

Täällä sitä ollaan edelleen! Kaikki rullailee, toivottavasti jatkossakin. Asunto on hakusessa, katotaan löytyykö! Koulu loppui ja kaikista kursseista, joista yritin päästä läpi, niin myös pääsinkin... huh. Vielä hienoinen paperisota kaikista dokumenteista Suomen suuntaan. Kesä on alkanut ihan kivasti, vaikka uutta työpaikkaa meinasin kyllä alkaa etsimään. On vähän turhan sotaisaa tuo ravintola-työ joissakin paikoissa... Enää en ihmettele, miksi juuri tämä paikka ottaa miltei pelkästään ulkomaalaisia työntekijöitä; eivätpähän kai kysele liikoja.

Mutta siis kaikki ok. Ei se työkään niiiiin kamala paikka ole, jos jaksaa suhtautua leppoisasti (joka saattaa olla ajoittain erittäin vaikeaa). Ja muutaman viikon päästä jo loma edessä. Sen takia jaksaa jo vähän kuunnellakin turhaa valitusta, jokaisesta turhasta asiasta.

Tässä vaiheessa, kun itse on tänne jäämässä, alkaa hieman jännitämään, miten käy kun kaikki vaihtari-kaverit suuntaavat kotia kohti. Kovasti olen asiaa koittanut lykätä, enkä ajatella laisinkaan, mutta reilun kuukauden kuluttua se on edessä. Suoraan sanottuna pelottaa. Ja taas lopetan ajattelemasta asiaa.

Mutta siis kesä on tullut tänne jäädäkseen! Lämmin on, tai siis kuuma. Hieman outoa viettää 30asteen hellepäivää suurkaupungissa, mutta innolla odotan biitsi-Pariisi tapahtumaa, jolloin Seinen rannalla kulkeva autotie täytetään hiekalla, jotta myös Pariisilaiset saisivat joskus nauttia rannasta! Outoa, mutta pakko se on nähdä!

Terveisiä kaikille!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti