torstai 16. huhtikuuta 2009

Pahoitteluni...

No niin... Olisikohan se aika taas ryhdistäytyä! Tähän mennessä olen varmasti menettänyt jo ne vähäisetkin lukijat... Pahoitteluni laiskuudestani.

Osittain syynä on tämä elämän tavallisuus. Itselleni. Kouluun ei pääse, nyt on jopa oikeat kevätlomat menossa! Vaikka eipä tuo niinkään eroa muista viikoista, mielelläni sinne koululle raahautuisinkin sen kolme kertaa viikossa, niin ei tarvitsisi itse koko ajan tehdä itseään kiireiseksi! Mutta enpä valita enempää, mukavaahan tämä rehellisesti sanottuna on, nostaa opintotukea Suomesta ja lomailla Pariisissa! Piknikit on tällä hetkellä ihan ykköskiireeni. Niissä kuluu aikaa aivan tuhottomasti, eikä sitä millään voi estää (eikä nopeuttaa). Patonki, juusto ja viini, siinä suurimmat ajan vietteeni!

Mutta entäpä sitten nämä lomat... Pääsiäisen kunniaksi ranskalaiset suovat opiskelijoilleen ruhtinaalliset kaksi viikkoa lomaa! Suuria suunnitelmiakin oli joskus aikaa sitten, mutta loppujen lopuksi oma lomani taitaa tyrehtyä Seinen risteilyyn. Amsterdamiin olin matkalla pitkän aikaa ja kun vihdoin sain varmistuksen matkakumppanista, ei matkoja tietenkään ollut enää jäljellä. Tai siis onhan noita, mutta ei vain omalle budjetille sopivaa. Joten reissu siirtyy tulevaisuuteen. Virheistä oppineena, meinaan kylläkin varata ne matkat ehkä jo huomenissa...

Toisen lomaviikkoni olen myös luvannut tuhrata ensimmäisiin(?!?) vieraisiini täällä Pariisissa, veljeen ja tämän vaimoon. Suurempia suunnitelmia ei ole kyllä vielä luotuna, luotan ajatuksen (ja ehkä myös viinin) virtaan. Ehkäpä jopa pientä maaseutumatkailua voisi harrastaa. Myöskin itse voisin vihdoin ja viimein käydä tsekkaamassa sen ison pylvään, jota Eiffeliksi jotkut kutsuvat! Ei ole nimittäin tullut pistäydyttyä.

Mutta tässä pientä päivitystä, ei nyt sentään liian innokaasti lähdetä taas vauhtiin.., eli kuittaan nyt tähän. Ensi kertaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti